Salade met gebakken kabeljauw en Ras El Hoanout
Ingrediënten
Porties:
10
Bereidingstijd:
30 minuten
500 g
witte kool
500 g
wortelen
500 g
maïs
100 g
rode ui
1 st
chili
1/5 bot
koriander
2 dl
mayonaise
5 cl
mosterd
1/2
citroen
1 teentje
look (of lookpasta)
Ras El Hanout
peper en zout
Bereidingswijze:
Kruid de kabeljauw met peper, zout en Ras El Hanout. Bak de kabeljauw af +/- 15 à 20 minuten op 250°C.
Snij de witte kool in fijne reepjes, reinig de wortelen en rasp deze. Reinig de ui en snij deze in fijne ringen. Snij de chili in ringen en hak de koriander fijn. Vermeng alle groentjes en kruid af met peper en zout. Reinig het teentje look en hak deze fijn.
Vermeng de mayonaise, de mosterd en het sap van een halve citroen. Voeg nu de look er aan toe, vermeng en smaak af met peper en zout.
Schik de salade op een bord leg de gebakken heek er op en werk af met de dressing. Bij dit gerecht kun je ook brood serveren.