Service op maat

Gesegmenteerd aanbod

Pieters heeft een breed assortiment, afgestemd op de specifieke werkwijze en behoeften op het gebied van de maaltijdvoorziening in uw sector: rust- en verzorgingssector, onderwijs, bedrijven, overheid, horeca,...

Werkt u met ovens, friteuses, stoomovens of combi steamers? Wilt u de vis naturel, gerookt, gemarineerd of gepaneerd? Diepgevroren of vers? U zoekt een visproduct geschikt voor ontkoppeld koken? Ontdek ons uitgebreid assortiment of contacteer onze medewekerkers via pietersbrugge@mowi.com of telefonisch op het nummer 050/458 620. Wij helpen u graag verder.

Productie

Makkelijk online bestellen

Pieters introduceert online bestellen voor geregistreerde klanten. Na inloggen in onze catalogus kunt u snel en eenvoudig uw bestelling doorgeven die vervolgens wordt geleverd volgens uw leveringsschema.

Persoonlijk contact en advies

De wensen en eisen van uw kritische klanten of gasten op het vlak van smaak, bereidingsgemak en gezondheid liggen steeds hoger. Pieters wil met u samenwerken om u te helpen hieraan te voldoen. Onze medewerkers zijn echte specialisten in het vak. Ze informeren u over onze producten én denken actief mee naar oplossingen:

  • Productinformatie: soort, herkomst, vangstperiodes of -seizoenen, duurzaamheid en rendementen
  • Technisch inzicht op vlak van specificaties
  • Suggesties omtrent bereiding en menuvariatie

Onze accountmanagers en telesales medewerkers helpen u graag verder en zijn altijd goed bereikbaar bij vragen of onverwachte gebeurtenissen.

Kostbeheersing

Een assortiment met voor elke keuken een geschikte oplossing.

Pieters biedt een assortiment van smaakvolle, gezonde en kwalitatieve producten. In dit assortiment vindt u bovendien een uitgebreid aanbod van producten speciaal ontwikkeld met het oog op tijdwinst en gebruiksgemak.

Ondersteunend advies op vlak van kostbeheersing

Centraal in uw keuze staat ook kostbeheersing en winstgevendheid. Naast ons assortiment met een prima prijs-/kwaliteitverhouding bieden wij u ook een voorstel op maat binnen een vooropgesteld budget. De exacte portionering van een groot deel van ons assortiment betekent exacte kost per portie en draagt op deze manier perfect bij tot uw budgetcontrole.

Promo's en ondersteuning voor een dynamische visconsumptie

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontdek onze maandelijkse of wekelijkse promoties en menusuggesties. Of bekijk nu alvast onze receptenpagina.

Op vraag bekijken we graag hoe we u kunnen ondersteunen in de organisatie van uw themadagen of animaties.

Stipte levering

U bestelt voor 13u30, wij leveren de dag erna. Pieters beschikt over een uitgebreid en efficiënt distributienetwerk en werkt samen met gespecialiseerde transportbedrijven, om u een optimale dienstverlening te bieden. Tegelijkertijd streven we naar een duurzame aanpak van de logistieke uitdagingen, onder andere door de inzet van transport met bi-temperatuur koeling. Wij leveren uw bestelling binnen een overeen te komen venster en in ideale condities.

Productie logistiek