Nieuws
Sardines als steun voor de Rode Duivels
10 juli 2018De Vlaamse Overheid eet de tegenstanders op.
Prijsuitreiking kookwedstrijd grootkeukenkoks
2 oktober 2017Op 27 september vond de prijsuitreiking van de “kookwedstrijd voor grootkeukenkoks” in samenwerking met de West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.
Rode poon: Vis van het Jaar 2017
3 maart 2017Jaarlijks zet VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, samen met de visserijsector een vis van bij ons in de kijker. Dit jaar is de titel voor rode poon.
Tongschar: Vis van het Jaar 2016
27 oktober 2016Tongschar werd door de VLAM verkozen tot Vis van het Jaar 2016.
Prijsuitreiking "het beste grootkeuken-visgerecht"
30 mei 2016Op 26 mei vond de prijsuitreiking van de wedstrijd “het beste grootkeuken-visgerecht” in samenwerking met de West-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.
Wedstrijd voor grootkeukenkoks
15 januari 2016De vereniging van West-Vlaamse grootkeukenkoks en Marine Harvest Pieters organiseren voor alle West-Vlaamse grootkeukenkoks een wedstrijd "Beste grootkeuken-visgerecht".
Gault&Millau Awards Grootkeuken 2015
17 november 2015Op zondag 15 november werden tijdens de Horeca beurs de Gault&Millau awards voor Grootkeukenkoks toegekend.
Hoe vers is verse vis?
9 oktober 2014De versheid en de oorsprong van de vis zijn erg belangrijke factoren in ons kwaliteitsaanbod. Zo wordt een belangrijk deel van de verse vis door kleine vissersboten met de lijn gevangen, direct na de vangst verwerkt en onmiddellijk naar Brugge vervoerd om een optimale versheid te garanderen.